3D landmeten

  • ✓ Korte communicatielijnen
  • ✓ Bieden zowel materiële als personele assistentie
  • ✓ Officieel erkend SBB leerbedrijf

Landmeten is een zeer breed begrip; wist u bijvoorbeeld dat dit tegenwoordig tevens met een 3D scan gedaan kan worden? Op deze manier kunnen wij kadastrale grenzen controleren, terreinhoogtes inmeten, stedenbouwkundige plannen uiteenzetten maar ook kasteeltuinen, parken of archeologische vindplaatsen in kaart brengen. Alle nodige metingen om grip te krijgen op de gebouwde en natuurlijke omgeving verschaffen wij door middel van 3D landmeten.

Laat ons met een 3D scan uw kavel landmeten

Voor het verzorgen van een gedegen 3D landmeting bent u bij Holland Surveys BV aan het juiste adres. Onze gecertificeerde instrumenten stellen ons in staat om elke vraag te bedienen. De meetgegevens geproduceerd door ons 3D landmeten worden aangeleverd in het Rijksdriehoekstelsel afgeleid van het N.A.P. Ook leveren wij indien gewenst de data op in lokale meetstelsels. De meetapparatuur die wij gebruiken wordt volgens de hoogste normen gekalibreerd; hierdoor bent u verzekerd van uiterst nauwkeurige data. Qua bestandsformaat leveren wij uw dataset in alle mogelijke vormen aan u op, u geeft hier zelf uw wensen in aan.

Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte

Als u interesse heeft in landmeten voor uw kavel door middel van een 3D scan is Holland Surveys BV uw partner bij uitstek. Ons ervaren team van deskundigen houdt de lijntjes kort en werkt uiterst efficiënt. Als u zelf metingen verricht, kunnen wij u materiële en personele hulp verschaffen. Zo is het mogelijk om bij ons de meetapparatuur te huren. Snel uw 3D landmeting inplannen? Mailt u dan direct naar info@hollandsurveys.nl of bel ons kantoor op telefoonnummer 072 5822440.