3D scannen

3D scannen is een van de krachtigste methoden voor het inwinnen van meetkundige informatie. Het kan worden ingezet voor zowel exterieur- als interieuropgaven. Op grote en kleine schaal worden omgevingen in kaart gebracht. Historische binnensteden, nieuwbouwplannen, monumentale panden, museale ruimtes; alles wordt op zeer nauwkeurige wijze ingemeten. Bij Holland Surveys BV maken we gebruik van 3D technologie om digitaal inmeten zo nauwkeurig en efficiënt mogelijk voor u te doen.

Maak gebruik van 3D scannen voor het creëren van uw modellen

Bij Holland Surveys BV combineren wij de resultaten van 3D scannen met fotografische informatie. Door gebruik te maken van de geavanceerde technologie voor digitaal inmeten, wordt een gescande omgeving op deze wijze omgezet naar maatvaste en fotorealistische 3D modellen. Met deze modellen heeft u de volledige informatie tot uw beschikking om de juiste beslissingen nemen voor uw bouw- of inrichtingsplan. Digitaal inmeten door middel van 3D scannen brengt niet alleen in kaart wat er is, het stippelt tevens de juiste weg voor u uit naar de toekomst.

Neem direct contact met ons op voor een offerte

Heeft u interesse in het digitaal laten inmeten van uw object of locatie in 3D zodat u een schaalmodel kunt opzetten? Bij Holland Surveys BV staan we altijd voor u klaar. Wij werken flexibel, met een ervaren, klein team dat korte lijnen onderhoudt. Als u zelf metingen verricht, kunnen wij u assisteren en tevens de apparatuur ter verhuur aanbieden. Mail voor een offerte naar info@hollandsurveys.nl of bel ons op 072 5822440.