3D scan gebouw

  • ✓ Korte communicatielijnen
  • ✓ Bieden zowel materiële als personele assistentie
  • ✓ Officieel erkend SBB leerbedrijf

Als u meetkundige informatie wilt inwinnen, laat dan door middel van een 3D scan uw gebouw  inmeten. Dit is een van de krachtigste manier om deze data te verzamelen. Als experts in 3D metingen maken wij snel en nauwkeurig een scan van uw gebouw, waarna u direct toegang heeft tot de verkregen informatie. Wel zo prettig!

Laat een 3D scan maken van uw gebouw 

De 3D scan technologie is zeer geavanceerd en kan zowel worden ingezet voor het inmeten van zowel het exterieur als interieur van uw gebouw. Bij Holland Surveys BV brengen we via deze methode op grote en kleine schaal omgevingen in kaart. Wij hebben reeds historische binnensteden, nieuwbouwplannen, monumentale panden, en museale ruimtes in 3D ingemeten; wordt uw gebouw ons volgende project? Een specialiteit van Holland Surveys BV is het combineren van de verkregen data uit de 3D scan met fotografische informatie van uw gebouw. De technologie voor het inmeten in 3D zal het gescande gebouw met behulp van deze informatie transformeren naar maatvaste, fotorealistische computermodellen. Deze stellen u in staat om flexibel beslissingen te nemen over uw bouw en inrichting van uw locatie. Het inmeten van uw gebouw door middel van een 3D scan is de oplossing van de toekomst op het gebied van vastgoed.

Voor een offerte neemt u direct contact met ons op

Als u interesse heeft in het laten inmeten van uw gebouw of perceel door middel van een 3D scan, kiest u dan voor Holland Surveys BV. Wij staan altijd voor u klaar met een ervaren, klein team dat de lijnen kort houdt en efficiënt werkt. Verricht u zelf metingen, dan kunnen wij u zowel materiële als personele assistentie bieden, zoals de verhuur van geschikte apparatuur. Graag direct aan de slag? Mailt u dan voor een offerte naar info@hollandsurveys.nl of bereik ons telefonisch via 072 5822440.