Kadaster inmeten

  • ✓ Korte communicatielijnen
  • ✓ Bieden zowel materiële als personele assistentie
  • ✓ Officieel erkend SBB leerbedrijf

Als u een kadaster heeft dat u wilt laten inmeten, zijn wij uw partner bij uitstek. Bij Holland Surveys BV controleren wij de grenzen van uw kadaster, verzorgen wij het inmeten van terreinhoogtes en zetten wij stedenbouwkundige plannen uiteen. Ook brengen wij kasteeltuinen, parken of archeologische vindplaatsen nauwgezet in kaart. Alle metingen die nodig zijn om grip te krijgen op de gebouwde en natuurlijke omgeving verzorgen wij voor u.

Laat uw kadaster door ons inmeten

Voor al deze werkzaamheden bent u bij Holland Surveys BV aan het juiste adres. Met onze gecertificeerde instrumenten kunnen we ieder kadaster inmeten. Wij leveren onze metingen aan in het Rijksdriehoekstelsel ten opzichte van het N.A.P of indien gewenst in lokale meetstelsels. Onze meetapparatuur wordt volgens de hoogste normen gekalibreerd waardoor u bent verzekerd van de meest nauwkeurige data, ook bij risicovolle bouw. Wij leveren uw gegevens in elk gewenst bestandsformaat aan.

Ga met de professionals in zee

Wilt u door ons uw kadaster laten inmeten? Holland Surveys BV heeft een ervaren team dat samen met u korte lijntjes onderhoudt en efficiënt werkt. Huur voor het uitvoeren van  uw eigen metingen de nodige materialen of doe een beroep op onze personele hulp. Gelijk een offerte ontvangen? Mailt u dan vandaag nog naar info@hollandsurveys.nl of bel ons op telefoonnummer 072 5822440.