Landmeten

Ons landmeetkundig bureau beschouwt het vak in de breedste zin van het woord. Wij controleren kadastrale grenzen, meten terreinhoogtes in, zetten stedenbouwkundige plannen uiteen en nog veel meer. Ook brengen wij monumenten zoals kasteeltuinen, parken of archeologische vindplaatsen in kaart. Alle metingen die nodig zijn om grip te krijgen op de gebouwde en natuurlijke omgeving worden door ons landmeetkundig bureau verzorgd.

Wij zijn uw professioneel landmeetkundig bureau

Voor al uw metingen bent u bij landmeetkundig bureau Holland Surveys BV aan het juiste adres. Onze gecertificeerde instrumenten stellen ons in staat om elke vraag te bedienen. Wij leveren onze metingen aan in het Rijksdriehoekstelsel ten opzichte van het N.A.P of indien gewenst in lokale meetstelsels. Onze meetapparatuur wordt volgens de hoogste normen gekalibreerd waardoor u bent verzekerd van de meest nauwkeurige data. Het is voor ons mogelijk om uw gegevens in elk gewenst bestandsformaat aan te leveren.

Vertrouw op professionele metingen

Ons landmeetkundig bureau uw metingen laten uitvoeren? Holland Surveys BV’s ervaren team houdt u continu op de hoogte van de voortgang van uw meting en voert deze snel en grondig uit. Ook voor diensten in materiaalhuur en begeleiding voor het zelf uitvoeren van grondmetingen kunt u bij ons terecht. Vraag direct een offerte aan door te mailen naar info@hollandsurveys.nl of ons te bellen op telefoonnummer 072 5822440.