Zettingsmeting

  • ✓ Korte communicatielijnen
  • ✓ Bieden zowel materiële als personele assistentie
  • ✓ Officieel erkend SBB leerbedrijf

Door het uitvoeren van een grondige zettingsmeting wordt een risicogevoelige omgeving geanalyseerd voor civiele en bouwkundige projecten in bijvoorbeeld een historische binnenstad. In dergelijke gevallen is het van groot belang dat bestaande bebouwing en constructies rondom het project gemonitord worden. Eventuele zettingen of deformaties worden dan tijdig gesignaleerd om schades te voorkomen of te beperken.

Een zettingsmeting laten uitvoeren

Holland Surveys BV beschikt over de ervaring en middelen om uw zettingsmeting snel en volgens de gangbare standaarden uit te voeren. Voorafgaand aan al onze projecten stellen we een monitoringsplan op die we in samenspraak met u en andere betrokkenen bespreken. Door onze gerenommeerde werkwijze en korte communicatielijnen bent u te allen tijde verzekerd van updates over de stand van zaken van de schaderisico-gevoelige objecten die wij monitoren.

Laat ons uw meetklus direct opknappen

Wilt u uw zettingsmeting door ons laten uitvoeren? Het ervaren team van Holland Surveys BV houdt u voortdurend op de hoogte van de voortgang van uw meting. Wij voeren deze altijd efficiënt en effectief voor u uit. Ook voorzien wij u van materieel en begeleiding voor het zelf uitvoeren van grondmetingen. Een offerte vraagt u vandaag nog aan door te mailen naar info@hollandsurveys.nl; u kunt ons ook telefonisch bereiken op telefoonnummer 072 5822440.