Situatiemeting

  • ✓ Korte communicatielijnen
  • ✓ Bieden zowel materiële als personele assistentie
  • ✓ Officieel erkend SBB leerbedrijf

Een exacte situatiemeting door Holland Surveys BV

Wilt u in de nabije toekomst een gebied ontwikkelen en is het daarbij nodig om tot in detail te weten wat de waarden van het perceel zijn? Wij voeren snel en secuur voor u een situatiemeting uit, zodat u een volledig beeld krijgt van de huidige ligging van uw grond. De landmeters van Holland Surveys BV voeren door het hele land situatiemetingen uit, voor allerhande cliënten. Voordat wij onze situatiemeting uitvoeren bespreken we op voorhand met u het doel van de meting en de door u benodigde data. Aan de hand van uw wensen stemmen onze specialisten af wat er exact gemeten moet worden in welk detailniveau. Als u tevens overige metingen nodig heeft, kunnen wij hier uiteraard ook in voorzien. Het resultaat van de metingen leveren wij vanzelfsprekend digitaal aan, in het door u gewenste bestandsformaat. Zo heeft u direct de gegevens uit uw situatiemeting.

Een zettingsmeting laten uitvoeren

Holland Surveys BV beschikt over de ervaring en middelen om uw zettingsmeting snel en volgens de gangbare standaarden uit te voeren. Voorafgaand aan al onze projecten stellen we een monitoringsplan op die we in samenspraak met u en andere betrokkenen bespreken. Door onze gerenommeerde werkwijze en korte communicatielijnen bent u te allen tijde verzekerd van updates over de stand van zaken van de schaderisico-gevoelige objecten die wij monitoren.

Ga direct aan de slag met onze meetassistentie

Bent u ook geïnteresseerd in het laten doen van een situatiemeting door de vakkundige landmeters van Holland Surveys BV? Voor een offerte mailt u naar info@hollandsurveys.nl; telefonisch bereikt u ons op telefoonnummer 072 5822440. Holland Surveys BV denkt graag een stap verder.